ball

Conifa European Football Cup în cazul în care Mark Clattenburg și dreapta a spus Fred ciocniÎmbrăcămintea colorată, cântecul tradițional și turma de reni sunt lucruri asociate în mod obișnuit cu Sami, singurii indigeni din Europa.

Cu toate acestea, în iunie, atenția lor va trece la fotbal ca Sapmi,

regiunea Nord – Europeană în care locuiesc – adesea menționată ca Laponia-se întoarce la cel mai apropiat ei pot ajunge la etapa internațională pentru prima dată în trei ani.

Sapmi, care se întinde de-a lungul părți ale Norvegia, Suedia, Finlanda și Rusia, sunt una dintre cele opt echipe care concurează în Conifa (Confederația Independent Asociațiilor de Fotbal) Bărbați European de Fotbal Cupa.

Este echivalentul Campionatului European pentru echipe care nu îndeplinesc criteriile pentru statutul internațional Fifa complet.

Este o restaurare binevenită pentru unul dintre membrii fondatori ai Conifei, care a câștigat Cupa Mondială inaugurală Viva în 2006 și a găzduit turneul 2014 după redenumirea sa la Cupa Mondială de fotbal.Cu toate acestea, în iunie, atenția lor va trece la fotbal ca Sapmi,

Și în timp ce fotbalul nu este încă cea mai populară activitate a lui Sapmi, Sami se adună rapid de partea lor.

„De hochei pe gheață este, probabil, cel mai popular sport, dar fotbalul este unirea”, explică centru-jumătate Jarkko Lahdenmaki.

„Cred că echipa reprezintă poporul nordic și modul lor de viață… uneori înainte de jocuri ascultăm muzică Sapmi (joik) pentru a ne relaxa.”Joik este o formă tradițională de cântec folosită adesea ca formă de Expresie pentru a reflecta o persoană, un animal sau un loc. Este un simbol al culturii care a fost încorporat în modul de viață Sami, la fel ca soarele de la miezul nopții din timpul verii eterice.

„Partea bună a soarelui de la miezul nopții este că te poți antrena sau juca oricând, dar trebuie să ai perdele întunecate în camera în care dormi”, spune Lahdenmaki. „Altfel vei dormi foarte rău și asta îți va afecta recuperarea.”

Pentru apărător, care a petrecut o mare parte din cariera sa la Rovaniemen Palloseura (RoPS), acest turneu nu va fi primul său gust de lumina reflectoarelor.

Experiența europeană anterioară include scoring în Europa League pentru RoPS împotriva Shamrock Rovers în 2016, precum și de cotitură pentru numele festiv FC Santa Claus.

„O mulțime de oameni vorbesc despre acest club, care este un pic ciudat pentru mine,” continuă Lahdenmaki. „Dar motivația mea pentru a juca în Sapmi este mare. Primele mele jocuri din Cupa Mondială de fotbal în 2016 au fost grozave cu sprijin la nivel înalt – avem o echipă grozavă și știu că putem câștiga.”

Mark Clattenburg și dreapta a spus Fred

Conifa cuprinde echipe din toată lumea care doresc să-și reprezinte propriul popor, răspândite până la Kiribati în Micronezia la Yorkshire și Cornwall în Marea Britanie.

„Toată lumea lucrează ca voluntar și nimeni nu primește un venit sau un salariu”, declară Sophie Royle, ofițer de presă al organizației, care a fost fondată în 2013.Mark Clattenburg și dreapta a spus Fred

„Aceasta include Comitetul Executiv. Credem în transparență financiară deplină și de aceea declarațiile noastre anuale sunt publicate pe site-ul nostru.”

Vara asta e turneu European în Republica Arțah, care este recunoscută pe plan internațional ca parte a Azerbaidjanului, este în căutarea de a construi pe succesul de Bărbați Mondial de Fotbal a avut loc în iunie anul trecut, când, la Regina Elisabeta a II-a Stadionului din Enfield, nordul Londrei, suporterii asistat la o victorie istorică pentru Karpatalya în finală.

Minoritatea maghiară din sud-vestul Ucrainei a triumfat într-o competiție participă 16 echipe internaționale concurente peste 10 stadioane și reprezentând peste 300 de milioane de oameni.

Final în sine a fost găzduit de un Somalez diaspora, arbitrat de fostul Premier League oficial Mark Clattenburg și toate la coloana sonora a unui imn oficial de Dreapta, a Spus Fred.

Este posibil să fi ratat, deși – acest lucru a fost Enfield nu Anfield, după toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here