Arată Versiune Întreagă : "Strazile"
Dupa un an de la "Baietii Buni", b.u.g. mafia revine cu un maxi-single si cu un serial politist.
"Baieti Buni" este numele serialului politist ce va rula pe Pro TV incepand cu luna ianuarie. Printre protagonisti se 'numara Dragos Bucur, Cabral, Florin Calinescu, Stefan Banica jr. si Cosmina Pasarin. Este primul serial politist produs in Romania dupa 1989. Nu este exclus ca membri b.u.g. mafia sa apara intr-un episod.
"Strazile" este o piesa noua, facuta special pentru coloana sonora a serialului, la cererea producatorului. Va avea parte de un clip ce urmeaza a se filma, cel mai probabil dupa sarbatori, si va intalni rafturile magazinelor in luna ianuarie. Este maxi-single-ul ce anunta albumul aniversar de 10 ani, programat si el pentru prima jumatate a anului 2005.
cool, nu mi-a trecut prin minte ca mafia o sa se implice si in televiziune. de abia astept sa ascult melodia, ca serialul din pacate n-o sa pot sa-l vad.
RapMaster
12-14-2004, 23:24
Super tare chestia. Serialu' o sa fie chiar pordus de ei?
n-a zis nimeni ca serialu o sa fie produs de ei.
Da cand plm apare sa nu`l ratez...
weedclaw
12-14-2004, 23:48
super cool pm era si timpu
Mos Craciun_
12-15-2004, 00:23
... oricum au copiat si Mafia si La Familia din filmul "Cu mainile curate" niste versuri... adica chiar cand vorbesc aia... Mafia in "Doua dube", La Familia in "Dumnezeu e baiat de cartier"... se vede ca le au rapperi cu filmele cu politisti.. filme adevarate nu orice caterinca...
Misto faza cu "Strazile" ,nasoala faza ca se amana din nou lansarea albumului aniversar....
suna interesant! is curios sa vad cum va iesi. dar de ce pm tot tre sa amane lansarea? ca mereu schimba datele, incep sa ma satur! :angry:
un pic de rabdare si o sa il avem...
uzzi_9mm
12-15-2004, 13:07
marfa chestia cu starazile si chiar este prima veste buna pe ziua de azi,la un an de la baietii buni,dar imi displace chestia cu amnaru" aniversarii.astept sa vedem ce o sa iasa si cu strazile.multa bafta tuturor!
nemtzule da-ne o data exacta!!!!!!!!!!!!
Greuceanu
12-15-2004, 13:44
Treaba de treaba de-abia astept sa apara single-ul si clipu.Neamtzu serialul cam de ce gen o sa fie serios sau comedie?Asta bineinteles daca stii.
Sanatate
auzisem initial c-o sa fie ceva genu starsky & hutch, deci comedie, dar duoa cate am citit in ziare acum, nu stiu ce sa mai zic.
LordCaddy
12-15-2004, 15:28
**** mea...ar fi tare sa apara si ei in serial... :lol: desi Tataee a zis ca detesta "scenele" de televiziune... :P
Sa apara Maxi-single-u!!! de la soundtrack-ul serialului :lol:
un pas in fatza..
tare idea de a face un serial!
am citit shi eu mai demult printr-un ziar (evenimentu zilei, parca) despre serial dar nu ziceau nimik de mafiotzi...in fine..oricum e tare ideea
Bah .... Media Pro face serialul... Mafia se ocupa doar de coloana sonora ... si atat. Nu sunt ei producatorii nici unui serial.
Serialul va fi difuzat pe Pro Tv da nu mai tin minte ora...oricum va fi ceva cum e "La Bloc". S-a facut momentan doar episodul pilot si asteptam sa vedem daca se da drumu la productia propriu-zisa... si astea sunt chestii sigure pe care le stiu exact de la sursa. Una din locatii este casa mea.
nici p protv.ro nu zice nimic de mafia, dar zice despre serial la NOUTATI
R4p`3r1tza
12-17-2004, 14:00
moama tot anu am ajteptat s`apara noul album alu` mafya ji pan` la urma uite`l in **** aici cre c`o sa fye cel mai belea ji "Gol;anesc din toata golanya asta !! ji serialu` cre c`o sa fye ji el belea
mult succes`n contynuare
set by R4p`3r1tza
cu actorii astia si cu filme de genul "la bloc" mi se face rau . este promovata masiv incultura .
eu astept urmatorul material bug mafia , indiferent daca va fi un maxi , ep sau lp . decat sa se creeze in continuare seriale de genul asta si sa se investeasca bani aiurea , mai bine s-ar face acte de caritate .
Originally posted by Mos Craciun_@Dec 15 2004, 12:23 AM
... oricum au copiat si Mafia si La Familia din filmul "Cu mainile curate" niste versuri... adica chiar cand vorbesc aia... Mafia in "Doua dube", La Familia in "Dumnezeu e baiat de cartier"... se vede ca le au rapperi cu filmele cu politisti.. filme adevarate nu orice caterinca...
toata seria cu Sergiu Nicolascu a fost super mijto mi-e unu mi-a placut mult .. cred ca cele mai tari filme romanesti Sergiu Nicolaescu este un fel de Al Pacino pt romani :P
kpac, its just enterteinment... citeste o carte daca vrei sa te cultivi.
deci dupa spusele tale oamenii care se uita la tv doresc sa se indobitoceasca . fals ! oamenii vizioneaza ceea ce se difuzeaza si iau ca model ceea ce vad . daca este promovata prostia in halul asta cu emisiuni de genul "ciao darwin" , "la bloc" , "monica" etc . normal ca avem o dezinformare la nivel national .
de ce trebuie sa indure cetateanul de rand ca i se baga fortat in fata ochilor emisiuni ce ridica prostii la rang de vedete ? cumva sa se distraga atentia asupra lucrurilor importante care se intampla in tara ? cum va puteti revolta voi tinerii asa zisi cu " mentalitati moderne " cand acceptati si luati de bun toate *****urile promovate ?
eu unul am telecomanda si vreo 60 de optiuni. nu m-am uitat niciodata la tv in scop informativ sau educational. doar de dragul amuzamentului sau al plictiselii.
singelu' va fiie pe albumu de 10 ani, sau o sa fiie numai ca single sau ep?
peace
in sfarsit...ceva semne de la mafioti!!!astept!!!
e super misto chestia asta, nu ma asteptam sa ajunga pina aici,capu sus pentru baieti si s-o tina tot asa abia astept sa apara si serialu si coloana sonora cel mai misto ar fi sa apara si baietii pe undeva
BUG Mafia the BEST for ever
jojolica
12-18-2004, 22:06
salutare...nu shtiu ce sa zic cu treaba asta intradevar este o idee buna dar ar fi trebuit sa apara best off'ul nu sa ne abureasca iarasi cu un maxi single cu 2 piese remixate de 10 ori shi negative.....sunt fan mafia decand ma shtiu dar totushi putin bun simt.....daca asta apare in ianuarie e clar ca pe la toamna apare best off'ul....se lungeste prea mult..shi fanii asteapta tot mai mult....asa ca.....mai bine ar fi sa se grabeasca..fanii vor calitate shi negative *****...sa dea din cap....nu sa apara du[pa un an numai un maxi single...sa fim serioshi.... :(
nu o sa mai treaca 10 ani de la maxi-single pana la 10 ani stati linistiti. sunt pe tzeava amandoua. treaba cu maxi-singleul nu era planuita, a fost ceva inedit, au primit oferta, s-au gandit c-ar iesi ceva misto si-au acceptat. si eu astept 10 ani la fel cum astept albumul m&g, xxl si 10 grei si villy. un produs de calitate necesita mult timp insa. si mi se pare normal.
Sper sa nu fie unu de genu la un 2 si trei de 0 ..ca ala dupa parerea mea era super naspa...
si of-topic ...eu ma uit de multe ori la Monica..nu e cea mai misto emisiune da e mai tare decat "la bloc " sau " Ciao Darwin " sau altele ..
un 2 si trei de 0 e printre cele mai tari maxi-singleuri bai fdmint... dupa romania zic eu.
oricum, uite-te la monica in continuare ca e bine...
cum naiba sa nu-ti placa " un 2 si 3 de 0 " dar sa-ti placa " monica " si-n tot acest timp sa fi membru pe " bugmafia93 " ?
LOL
Originally posted by kpac@Dec 19 2004, 02:50 AM
cum naiba sa nu-ti placa " un 2 si 3 de 0 " dar sa-ti placa " monica " si-n tot acest timp sa fi membru pe " bugmafia93 " ?
LOL
Ati inteles gresit ..da si io`s cam tampit recunosc...ma uitam cateodata la Monica doar la panarama ..cand veneau niste idioti si se injurau p`acolo ma distra ...decat sa ma uit la Din Dragoste...
Voua daca va place un 2 si trei de 0 ma bucur ...dar mie nu imi place .... asta e tot
Nu putem toti sa gandim exact la fel ...Mai marfa e Romaneste ..subiectul e mai interesant si are un mesaj clar ....da la un 2 si trei de 0 eu nu vad nici un mesaj clar..Gata cu off-topicareala
Era vorba de "Romania" NU Romaneste.... dar oricum ai dreptate sunt niste faze misto pe la Monica p-acolo, am vazut chiar si bataie :) ... decat alte laburi de emisiuni asta te mai distreaza.
Originally posted by FDMINT+Dec 19 2004, 10:35 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(FDMINT @ Dec 19 2004, 10:35 AM)</div><div class='quotemain'> <!--QuoteBegin-kpac@Dec 19 2004, 02:50 AM
LOL
Ati inteles gresit ..da si io`s cam tampit recunosc...ma uitam cateodata la Monica doar la panarama ..cand veneau niste idioti si se injurau p`acolo ma distra ...decat sa ma uit la Din Dragoste...
Voua daca va place un 2 si trei de 0 ma bucur ...dar mie nu imi place .... asta e tot
Nu putem toti sa gandim exact la fel ...Mai marfa e Romaneste ..subiectul e mai interesant si are un mesaj clar ....da la un 2 si trei de 0 eu nu vad nici un mesaj clar..Gata cu off-topicareala [/b][/quote]
lol nu Romaneste (nu cred ca a existat maxi-singal ) Neamtzu se referea la maxi singalul "Romania"
Lafel ca ieri ca si azi ca si maine mereu ....
super abia astept sa vad serialul.....ii ceva ca serialulu "comisarul rex" ........(cine joaca rolul lui rex: uzzi)
va fi un serial imaginat din muzica mafiei.......aha am intezles
Alfy200002
12-20-2004, 20:20
Bai ,nene [tateee] cum fac rost de sigle-lul "STRAZILE" de site-ul
B.U.G Mafia :huh:
Nu vei face rost de single pentru ca nici nu a fost lansat (citeste si tu mai bine) si plus d-asta adevaratii fani respecta mafia si vor cumpara single-ul in original. Am foarte multi draci pe cei care nu cumpara muzica in original si se dau mari fani
Originally posted by jojolica@Dec 18 2004, 10:06 PM
ar fi trebuit sa apara best off'ul nu sa ne abureasca iarasi cu un maxi single cu 2 piese remixate de 10 ori shi negative.....sunt fan mafia decand ma shtiu dar totushi putin bun simt.
si te mai numesti fan Mafia!
nici un maxi single nu a avut 2 piese remixate de 10 ori (eu cred ca esti fan trei sud est, ca numa aia au o piesa remixata de 10 ori). faza cu negativele e foarte buna, eu as vrea sa am negativele de la foarte multe piese Mafia, dar le am doar de la cele care au aparut pe single-uri.
pustiu100
12-23-2004, 20:29
cand apare filmu we??
Mos Craciun_
12-23-2004, 20:42
Maine dimineatza`..
pustiu100
12-23-2004, 20:46
ok
zi atunci si ora
parca pe protv nu?
RAPper_itzA
12-29-2004, 21:33
suna bine....abia astept filmu' clipu' si mai ales albumu'
Septican
12-30-2004, 08:00
ba eu am inteles ca o sa apara si ei intr-un episod sau cam asa ceva.... nu o sa fie actorii principalii cum intelegeti voi...
mi se pare ca sunt cam lenti....dupa mai mult de un an vin decat cu un maxi-single.... altadata scoteau mai mult.... din vara lui 98 pana in toamna lui 2001 sunt vreo 3 ani in care au scos 3 albume si 3 maxisingleuri..... asta vine ca pe an apare un album si un maxisingle.... iar acum did 2002 cand au scos CASA pana in 2005 sunt vreo 2 ani jumate in care nu au reusit sa scoata decat un album si un maxisingle(daca il scot)..... merge treaba mult mai greu de cand tataie si-a bagat in car cu astia de la casa..... se dau cam vedete..... ceea ce parazitii nu o fac si sunt gata sa ii intreaca.....
Mos Craciun_
12-30-2004, 11:22
Septican degeaba vrei sa scoata albume daca nu le cumperi...
EU VREAU SA STIU CAND A SA AVEM NOUL SINGLE PE SITE CA SA IL PUTEM DESCARCA SI NOI
NICIODATA. Nu mai devreme de 1 an oricum.
Septican
01-06-2005, 00:47
lol....cum adica nu le cumpar? cine ti-a zis ca nu cumpar material mafia mos craciune?
www.DjShocker.org (http://www.DjShocker.org)Sper ca o sa fie tare serialul si aiba cat mai multe episoade.Alt lucru bun e ca din ianuarie incepe iar OZ fratilor serie noua.Eu le doresc mult succes si de abia astept sa vad serialul si sa aud piesa lor.Multa bafta si happy downloads.
N-o sa ne oprim....n-o sa ne sucim.........stiti voi mai departe ...........traiasca B.U.G. Mafia si Parazitii
Septican
01-07-2005, 02:44
asta e de la codu penal ba fraiere...nu a zis mafia asa ceva....asa ca nu spune ceva despre mafia care au zis-o altii despre ei insusi....
Uzzijmenarul
01-07-2005, 04:32
ma septician da-mi voie sa te contrazic mai exact e de la Ombladon cu Uzzi si piesa se numeste Noi vs. Voi......... deci .......
Uzzijmenarul
01-07-2005, 04:33
scuze Septican is obosit si de asta
Septican
01-07-2005, 06:01
da corect scuze si eu...
Dupa un an de la "Baietii Buni", b.u.g. mafia revine cu un maxi-single si cu un serial politist.
"Baieti Buni" este numele serialului politist ce va rula pe Pro TV incepand cu luna ianuarie. Printre protagonisti se 'numara Dragos Bucur, Cabral, Florin Calinescu, Stefan Banica jr. si Cosmina Pasarin. Este primul serial politist produs in Romania dupa 1989. Nu este exclus ca membri b.u.g. mafia sa apara intr-un episod
Neamtzue cand o sa dea serialul la tv da-mi si tu te rog un email la razor353@yahoo.com , poate pana atunci imi montez antena aia care sa prinda posturile tv romanesti.Eu m-am mutat in usa , te rog sa ma anunti cand apare serialul as vrea sa-l vad. :)
neamtzule, sa zici si mie cand e clipu si serialu la tv
sat-i traiasca c-e vrei tu!
:)
Ma Septican eu cred ca tu esti doar un manelist inrait ce se da si el mare ca asculta si el hip-hop si vorbeste doar din vorbe ce la aude si el de la prietenii sai mai mari.DAca ascultai si tu tot ce au scos greii hip-hopului romanesc atunci poate ii lasai pe aia mai copii ca si codu penal si altii ca si fizz ala ce crede si el ca e mare hopper.Eu in locul lui as da banii la cei care stiu sa cante cu adevarat si m-as lasa de meserie.Asa ca ciocu mic si daca tot te crezi tare te provoc la un duel de rime ca intre hoperii adevarati.REdeschidem iar topicul ala si facem dueluri de rime.
pa pa fratilor si happy fucking downloadind.Si toate femeile sa va iubeasca pt ca daca nu ar fi fraierii smecherii ar muri.
Septican
01-10-2005, 03:02
iti accept provocarea cand s-o deschide iarasi "campioanatul"... nu am inteles ce am scris si nu a fost ok? quote-eaza-mi si mie .... si vezi si tu ce pareri am eu despre manelisti la rubrica ce le facem manelistilor
Originally posted by Septican@Jan 10 2005, 03:02 AM
iti accept provocarea cand s-o deschide iarasi "campioanatul"... nu am inteles ce am scris si nu a fost ok? quote-eaza-mi si mie .... si vezi si tu ce pareri am eu despre manelisti la rubrica ce le facem manelistilor
Eu nu vreau nici sa ma gandesc la manele dar sa mai vorbesc despre ele.NU imi place subiectul ala si de acceea nu cred ca o sa intru pe acel forum.Jos manelele e tot ce pot zice.
De abia astept sa se deschida iar forumul ala.
...abia astept!!!
sisu_liber
01-10-2005, 21:00
nu este nici o pagina de net ptr.asi cobora videoclipul sau melodiaa ''strazile''???
MELODIA INCA NU A IESIT !
fiti siguri ca veti fi primii care afla de lansarea ei. deci mai moale cu intrebarile astea si mesajele offtopic.
neamtule,nu se mai aude nimic de "strazile"?
nu ne lasa cu buza umflata!
Eu zic ca daca alte pagini pot sa puna melodiile poti si tu sa pui melodia asta sa o downloadam si noi ca sa ne bucuram macar de ea.
ce n-ati inteles ? cand aflu mai multe bag aici.
Shocker, tu gandesti cam pe dos.
De ce neamtzu.Pt ca ai vazut bine ca si tataee a apreciat pagina ta si nu cred ca s-ar supara sa avem melodia aia pt ca un fan adevarat cu toate ca are melodia cumpara albumul frate.
frate esti nebun...
asa fan esti tu,nici nu stii macar ca single-ul nu a aparut....
habar n-ai pe ce lume traiesti.....
si daca esti fan cum te lauzi cumpara-ti cd-ul sau caseta cand apare si nu ma face pe nebunu'
Uzzijmenarul
01-20-2005, 23:15
Asta din cate stiu yo se numeste piraterie.Si cum sa piratezi o formatie pe situl facut chiar pt.ea lol
minte creata....
si mai are si pretentii de parca ar fi inocent
asta e,au ajuns sa ne faca 150000 mii lei amarati...
Aveti rabdare fratilor....Chiar nu ati invatat lectia?
RapMaster
01-21-2005, 00:37
Ce nerabdatori sunteti mah. Las ca decat sa ne minta Neamtzu cu ceva abureli, mai bine nu zice nimic pana nu stie ceva sigur.
Septican
01-21-2005, 05:31
neamtzu nu prea a bagat abureli ... decat cand vine sa ii apere pe bugmafioti :D
Outlaw Immortalz
01-27-2005, 17:41
dar cand apare serialul asta:Baieti Buni???
cand o sa il difuzeze Pro TV ?
dar melodia o sa apara mai repede decat serialul ?
cam aceeasi intrebare puse de 3 ori :))....nu conteaza
filmarile la serial au inceput. probabil in maxim 2 luni o sa fie pe tv. videoclipul o sa iasa probabil putin inaintea lui.
ASTA E PRIMA OARA CAND INTRU PE FORUM.PAREREA MEA ESTE CA TREBE SA ASTEPTAM,DAR ASTEPTAREA ASTA MA CAM CALCA PE NERVI :fuckinangry: PARCA SERIALUL TREBUIA SA APARA LA SFARSITUL LUI IANUARIE?IN FINE CAND O SA APARA MAXI-SINGALUL SA-L CUMPARATI ORIGINAL.RESPEKT PE MAFIOTI SI PT TOTI FANI
am citit in bravo si o repet :bug mafia A LANSAT strazile!!!presa abereaza!!!dupa cum a zis si neamtzu NU A IESIT!!!...din pacate!!!serialul va fi din cate am citit din februarie!!!nu mai e mult si bug mafia rupe inc-o data!!!abia astept!!!
uzzi_9mm
01-28-2005, 00:04
si cam in ce bravo ai citit tu ma si din ce luna ca in asta de ianuarie nu prea scrie nik.?
:confused2:
Uzzijmenarul
01-28-2005, 00:05
mai repede ca trupele de ***** iar se difuzeaza la TV sa mai scoata mafia ceva sa avem la ce sa ne uitam
Fratilor ma minunez....Cred ca Atomicu difuzeaza 236473267238 de formatii romanesti...Apare in fiecare zi cate o trupa noua...Pacat ca`s toate de tot rahatu! :fuckinangry:
spargatorul
02-02-2005, 00:17
eu nu inteleg ce rol are bug mafia in serialul politist, poate n-am citit eu bine despre ce este vorba si despre maxi-singleul strazile pot sa spun ca sunt nerabdator
Salut
Abia astept sa scoata mafiotzii 'Strazile' dar am o intrebare. Ce fel de melodie o sa fie? Stil 'De Cartier', 'Dupa Blocuri', sau ceva mai 'light' ca 'Muzica de Noapte' sau 'Romaneste'.
Mos Craciun_
02-04-2005, 13:03
Eu presimt ca un fel de "Romania" ...
nu vreu yo sa ma pun la ghicit da' sper sa fie un nou hit a mafiotzilor cat si a romanashilor :) :noroc1:
sisu_liber
02-04-2005, 14:18
na ce ati mai auzit de serial au aparut .........sau ceva nou????
cand apar noutati se posteaza direct. nu mai puneti intrebari aiurea.
RapMaster
02-04-2005, 17:40
O mai zis neamtzu chestia asta de 100 de ori.Tot puneti intrebari aiurea, deja yo m-am saturat sa-l aud cand zice "cand apar noutati se posteaza direct. nu mai puneti intrebari aiurea."
Septican
02-05-2005, 02:26
sigur se va numii strazile si o sa apara acum in 2005? ca baietii buni a aparut in iarna si trebuia sa iasa cam cu vreo jumate an mai devreme si la inceput se numea 10 ani...
bai fratilor suntem deja in februarie si nu am vazut nici un serial si nici un videoclip ce se intampla si baietii de la mafia cand mai scot un album ca dabia astept
sunt disperat
am inteles ca o sa apara pana in martie,deci o data cu serialul
ce mai e mult?voi credeti ca e usor pt cineva sa lucreze la 3 albume?puneti-va in locul lui tataee si veti intelege
RapMaster
02-07-2005, 23:52
Stiti interludiu ****ea din Socului de pe Baietii Buni? asta gandim toti acuma...
Vlad esti tu? s-au isi bate joc cineva!!!TATAEE?
Mos Craciun_
02-08-2005, 01:11
Pai... Parazitii ar putea scoate intr-un an si 3 albume tari... melodiile lor trebuie binenteles bine gandite dar versurile le gandesti mai repede... pt. asa rime in care nu ai o mica poveste iti vin versurile mai usor in cap..
B.U.G. Mafia scot mai greu pt. ca in piese... piesele au legatura cu si despre ceva subiect...
Ne mai duceti mult cu presu.De cand ascult Mafia am avut parte numai de amanari.Sstiu mafiotii de ce au pus faza cu "****ea din Socului"
RapMaster
02-12-2005, 16:11
Garo, eu propun sa mai faci 10 topicuri in care sa vorbesti de ce intarzie mafia
Pai m-am plictisit si eu.Macar daca tot zic ca scoate ceva sa zica cand e sigur.nu cu 3 luni inainte
Abia astept sa apara filmul si sa aud si yo piesa Strazile. sper sa fie tare de tot. Si sa apara cat mai repede
Caddillac
02-12-2005, 18:47
Nu tre' sa speri sa fie tare...o sa fie sigur!!
stept si eu strazile ca is curios si de serial si de melodie.inca mai am rabdare numa sa nu il amane prea mult
Piesa "Strazile" se va canta pentru prima data in concertul de la Ramnicu Valcea , pe 25 februarie . Tineti aproape !
RapMaster
02-20-2005, 21:28
Super tare, asa as fi vrut sa pot ajunge si eu p'acolo.
Eu ma pot lauda ca am fost la concertu la care s-o cantat prima data Romaneste
Originally posted by SHM@Feb 20 2005, 06:09 PM
Piesa "Strazile" se va canta pentru prima data in concertul de la Ramnicu Valcea , pe 25 februarie . Tineti aproape !
daca e asa poate se intampla treaba cu filmatul....macar strazile si sa il puna neamtzu la download.ar fi misto
De intamplat o sa se intample . A confirmat si Tataee pe forum . Treaba cu filmatul a picat fiindca baietii nu sunt de acord . Asa ca ori in sala ori asteptati pana iese cd-ul pe piata .
macar puneti niste poze de la concert pe site
HoW^HiGh
02-26-2005, 18:52
Mdeah...strazile s-a cantat in premiere la Bacau, am eu vreo 26 de sec din piesa, format avi.Nu am putut inregistra mai mult, ca nu mai aveam spatziu, shi vroiam sa fac shi nishte poze cu baietzii, ceea ce AM REUSHIT :D.Pozele din concert am sa i le trimit lu neamtzu...da nu shtiu pe ce adresa...imi poate spune cineva?
Mos Craciun_
02-26-2005, 21:50
Originally posted by SHM@Feb 21 2005, 08:50 PM
De intamplat o sa se intample . A confirmat si Tataee pe forum . Treaba cu filmatul a picat fiindca baietii nu sunt de acord . Asa ca ori in sala ori asteptati pana iese cd-ul pe piata .
Pai asta e o treaba nasoala.. CDurile ni le ciumparam le auzim zi de zi... dar LIVE unde sa ii auzim ?.. sa ne suim pe luna sa ne uitam la concert ?... hmm...
Ba ati vazut pro tv magazin???Zice ceva de serial dar nimic concret.Zice k o sa apara in primavara asta dar nici o data concreta.Dar cred ca cat de curand.SPER.
RapMaster
02-28-2005, 21:07
Ai o cacofonie acolo.
Chiar 2 cacofonii.... :tztz:
Da ma scuze am gersit ce numai are voie omu sa greseasca.Bafta.Ba RapMaster ai vazut k mi-am cerut scuze?
Neamtzule ce se mai aude cu maxi single-ul?
pai tu pe neamtzu il intrebi>?nu-l ai pe tataee?
Noroc,
Neamtzule tocmai am gasit o varianta trasa in concert a melodiei "Strazile".Stii de ea?Eu v-as da linkul sa o luati dar nu stiu daca e corect sa fac treaba.In orice caz daca tu crezi ca e bine poti sa-mi dai pm si iti trimit linkul.E toata melodia dar e trasa in concert.
numai bine
Pai l-as fi intrebat dar cred ca s-a saturat sa tot auda intrebarea asta.
cica strofa lui tataee se termina in "le"!!!asa am auzit.
GhettoYoung
03-22-2005, 20:58
UTZU si ce daca se termina cu "le"? ce vrei sa zici cu asta??
RapMaster
03-22-2005, 23:49
Si eu am auzit-o aia live full.Nu dau link nu dau nimic,**** mea cautati-o si voi poate o gasiti
newmitza
03-23-2005, 00:37
Da ... pai a luat-o toata lumea pt ca unii nu au scos-o de la share dupa ce au luat-o...oameni de incredere cica...o gasiti pe DC++ sigur...E varianta de la valcea se aude destul de bine. Ma bucur ca n-au luat tot concertu...macar stiam un lucru.
newmitza
03-23-2005, 00:40
Apropo...e foarte marfa partea lu Tataee...
"si cum se schimba unii-n curve nici nu-ti vine sa crezi".... ptr prima data sunt de acord cu uzzi :)
Mi se pare mai marfa partea lu uzzi decat cea a lu tataee si a lu caddy dar puse toate trei cap la cap o sa faca din piesa asta hitul anului 2005 !!! si sunt sigur de asta ....
Bai fratilor serialul incepe pe la inceputul lu aprilie nu la sfarsitul lu martie cum se zicea.Ca de obiciei se amana. :fuckinangry:
mymozyk_0910
03-29-2005, 16:55
nu mai incepe filmul ala o data. k d-abia astept sa il vad. melodia e super tare.
RapMaster
03-29-2005, 22:48
Mafiotu principal in serial:Stefan Banica Jr :hehe1: :hehe1:
LordCaddy
03-30-2005, 00:17
Cica pe 10 aprilie.....ramane de vazut...(parca vad ca se amana) ;)
da.........si cabral e militian ..cica ii bate p-aia de-i innebuneste
cum **** mea ma stefan banica jr. ???????? :fuckinangry: sper ca glumesti .
ce mah ca mie mi se pare un actor bun
adi_50cent
03-30-2005, 19:24
Si eu stiu ca va fi Stefan Banica jr..... si Florin Calinescu.....
Da ma astia o sa fie actori.O sa mai joace si Cosmina Pasarin si Bucur.
RapMaster
03-30-2005, 21:38
Mie personal nu prea imi plac actorii din serial.Dintre astia romani care ar putea sa joace asemenea roluri cred ca buni ar fi aia din "Milionari de weekend"
Mos Craciun_
03-30-2005, 22:30
La piesa "Strazile" la lansare... gasesc undeva video`ul ?.. voi il avetzi ?.. ca is in urma cu stirile... bag poola...
Hai noroc . Ceva noutati ? Cand apare filmu? ca vorbe se tot aud da ceva concret nimic ... ! Peace!
E de ***** faza oricum.Serialul parca trebuia sa inceapa de prin ianuarie.Poate acum in aprile. :confused2:
RapMaster
04-02-2005, 22:26
In 10 incepe mah...nu??
Eu sper sa inceapa pe 10 aprilie.Doamne ajuta.
RapMaster
04-03-2005, 14:49
Si Mafia cred ca spera acuma sa inceapa odata, in 10
Neamtzule mai zi frate si tu ceva noutati k tu stii mai bine cum sta treaba
Eu sincer sa fiu mai mult astept melodia si videoclipul k serialul nu stiu ce-o sa fie de capul lui....................
Hai ma, ziceti ceva....a inceput? Ca eu stau in camin si n-am TV....
adi_50cent
04-10-2005, 13:11
N-a inceput si nici nu cred ca va incepe curand....
RapMaster
04-10-2005, 14:28
Nici eu nu cred ca va incepe luna asta.Hai bagati-va la un pariu.Eu pun 50 de mii ca nu incepe luna asta.
Nu cred nici yo ca apare,oricum abia astept serialu si clipu si sper sa nu mai avem mult de asteptat.
*****ii aia de la Pro Tv au anuntat o data de lansare pt marea telenovela "Numai iubirea" si au respectat-o...acum cu serialu` asta polititist...au supt-o...ce draq se tot caca atata pe ei? sa apara odata filmu` ala idiot...ca mai sunt unii care asteapta odata cu asta si un maxi-single...
Eu am auzit ca s-a prelungit data lansarii serialului din cauza problemelor perosnale pe care le-a avut Calinescu.... pt ca nu se putea filma..etc etc.. nu stiu daca o fii sigur k asa e dar un bob de adevar e aici.
Terrabyte
04-10-2005, 18:16
Tocmai am intrat pe http://www.protv.ro si la sectiunea seriale nu zice nik de Baietzi Buni :fuckinangry: :fuckinangry: :fuckinangry: deci e klar .... la anu si la multzi ani!
Nu cred k incepe luna asta.Aia de la PRO tv sunt niste bulangii.Ce treaba am eu cu Calinescu????Astept lansarea asta de la incepul lunii ianuarie.De *****...................
PAI TU NU STIAI CA I-A MURIT NEVASTA LU' CALINESCU?
Asta nu o mai stiam.Am crezut k are alte treburi.
RapMaster
04-11-2005, 20:09
Originally posted by scoooby@Apr 11 2005, 02:46 PM
PAI TU NU STIAI CA I-A MURIT NEVASTA LU' CALINESCU?
mah s-o ingroape repede pe aia si sa se puna pe serial...
Azi am vazut reclama la flim pe pro tv si zicea ca in curand va aparea,arata si niste secvente si era si refrenu de la piesa strazile deci cred ca va aparea mai repede....
Originally posted by RapMaster@Apr 11 2005, 06:09 PM
Asta n=a fost prea frumos Rapmaster...
protv ca intotdeauna nu respecta termenele,au mai facut asta si cu alte seriale/emisiuni.da` tre` sa apara cat de curand...eu n=am vazut reclama aia sau promo,ce era...o sa fiu mai atent ,sunt curios de promo.hai odata frate ca nu mai avem rabdare...
RapMaster
04-12-2005, 00:03
Originally posted by Slow+Apr 11 2005, 08:02 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Slow @ Apr 11 2005, 08:02 PM)</div><div class='quotemain'> <!--QuoteBegin-RapMaster@Apr 11 2005, 06:09 PM
Asta n=a fost prea frumos Rapmaster...
[/b][/quote]
Stiu...sorry. :bowdown:
Eu nu ma prea uit la TV ca ma plictiseste si tot ce stiu despre serial ii de aici de pe forum.
E bine frate dak au aratat reclama.Inseamna k se apropie.Nu m-ai am rabdara.
Acum am vazut si eu reclama.E facuta misto.E bagat refrenul melodiei si cand zice Tataee Ba-ba-baieti buni.E ruperere.
Uzzijmenarul
04-12-2005, 16:18
parca era vorba ca apre pe 14 aprilie serialul...acu ce dracu face iar o amana.
Stai linistit k nu se stie cat il m-ai amana.Reclama e misto.E cu masini tunate................ Mie mi s-a parut din reclama k instrumentalul e putin schimbat dar nu cu mult.NU SUNT SIGUR. :confused2:
Auzii... Da cand au dat promo-ul au bagat o data, o ora ceva ???????
stie cineva daca reclama aia este undeva la download? im bag **** in pro tv de doua sau trei luni au scimbat ceva pela pro tv international si nu il mai pot prinde in germania
Uzzijmenarul
04-12-2005, 18:56
mah in reclama zice unu ca in curand la pro tv,nu-i nici o data nimic.da am vazut cai super filmu din reclama e cu masini tunate cu baieti de cartier cu muzica hip-hop exact cum se intampla in strada.da asa mi sa parut si mie ca-i schimbat un pic instrumentalul la melodie.oricum mai intazie vreo luna cred ca daca era pe 14 spunea ora si ziua da asa a zis in curand......
de obicei, cand pro tvu zice "in curand", inseamna aproximativ 10 zile. Am inteles ca or sa inceapa filmarile la clip zilele astea (daca n-au inceput deja), deci o sa iasa cat mai curand. rabdare, nu mai e mult.
Nu cred k mai intarzie asa de mult.Eu cred ca saptamana viitoare o sa inceapa.
Nu mai e mult sigur si zice si in reclama ca in aprilie acuma apare deci rabdare.
Asa am vazut si eu k in aprilie incepe.Tre sa avem rabdare k oricum asteptam de luni de zile acum mai putem sa asteptamk 1 saptamana 2.Hai noroc!!!
sisu_liber
04-12-2005, 23:02
de obicei, cand pro tvu zice "in curand", inseamna aproximativ 10 zile. Am inteles ca or sa inceapa filmarile la clip zilele astea (daca n-au inceput deja), deci o sa iasa cat mai curand. rabdare, nu mai e mult.
dacai asa cum zici tu, atunci e kool
sper ca in ceva timp sa apara si pe DC+ sau EMULE
tocmai am vazut reclama la serialul Baieti Buni la protv, deci vine...
da,asa e, se face reclama la greui la serial..treaba e ca nu zice cand o sa fie..presimt ca premiera o sa fie in jurul pastelui..vom vedea.
In curand la ProTv inseamna in medie 2-3 saptamani..deja m-am obisnuit..am vazut si eu reclama..si serialul pare si el foarte ok!
Caddillac
04-14-2005, 03:12
serialu' ca serialu' da eu innebunesc pana cand iese maxi-sigle-ul...
am vazut si eu promo-ul..probabil ca vcideoclipul va avea si imagini din film..oricum astept si serialul,dar si maxi-single-ul!
Eu am auzit ceva de Duminica asta dar nu sunt sigur asa k nu-mi sariti in cap :confused2:
danstoica1
04-14-2005, 18:59
frailor, e deja aprilie si nimic,nimic ..... ce se aude cu strazile?cand va aparea?o data ,ceva...macar luna....ceva.....in rest **** mea sunteti de departe cei mai tari....neamtzule...fain site-ul....respect... :pimp2:
sisu_liber
04-14-2005, 19:31
frailor, e deja aprilie si nimic,nimic ..... ce se aude cu strazile?cand va aparea?o data ,ceva...macar luna....ceva.....in rest **** mea sunteti de departe cei mai tari....neamtzule...fain site-ul....respect
hahhahaha....altu care vad ca a ramas cam inapoiat
Bai DanStoica1 ai la dispozitie 9 pagini despre acest subiect.In Acele pagini vei gasi tot ceea ce cauti despre Strazile.M-ai ai putina rabdare k trebuie sa iasa.
m-am uitat acum la stiri,si a zis ca peste 2 saptamani andreea esca...deci pe la paste apare serialul(si deci maxi...)!
Acum a aratat la stiri pe pro tv k de azi in 2 saptamani va incepe insfarsit.INFORMATIA E SIGURA.Bafta
RapMaster
04-14-2005, 22:59
A zis careva ca are o presimtire ca va incepe de Pasti.Asa o sa fie
24 aprilie premiera serialului Baieti Buni! am vazut si eu azi pe Pro Tv
Terrabyte
04-15-2005, 12:31
Marfa deci 24 aprilie = Sarbatoare :D . Am si eu o intrebare : va inregistra cineva serialul? Ar fi cazul ca sa avem si noi in Romania pe net ceva de genul :
Baietzi Buni s01e01 - Premiera.avi :D :D :D , Baietzi Buni s01e02 s.a.m.d :) Dak s-a implicat Mafia eu zic ca e serial de colectzie ;)
:bowdown: in fatza riper-ului :)
spargatorul
04-15-2005, 17:12
am vazut promo aseara pe protv-- pe 24 aprilie incepe serialul!! am video acasa si o sa cumpar niste casete pt ca vreau sa-mi inregistrez toate serialele si poate o sa le bag in calculator pt ca am placa de captura
sisu_liber
04-15-2005, 17:37
am video acasa si o sa cumpar niste casete pt ca vreau sa-mi inregistrez toate serialele si poate o sa le bag in calculator pt ca am placa de captura
doamne-ar da sa meraga si sa le pui pe DC++
din ce am vazut in reclama serialul pare misto de tot,apropo..am fost ieri la un prieten care care are un sistem audio sony suparat rau de tot...si am dat strazile la maxim...la primele basuri ne-a cazut totul de pe masa..si televizorul s-a miscat...s-a speriat ala!..a zis ca asa bas nu prea a mai fost la noi...si cam asa e
eu ma ofer sa inregistrez serialul si sa-l uploadez, problema e ca nu prea mai am unde.
Pe PRO FM ruleaza de astazi piesa B.U.G.Mafia STRAZILE!!!
Acum o ascult!!!!!!!!
adi_50cent
04-16-2005, 11:51
**** mea... n-am ascultat pro fm niciodata nici nu stiu pe ce frecventa e...
P.S. azi noapte am visat ca am vazut Strazile pe MTV ...pacat ca m-am trezit...
RapMaster
04-16-2005, 12:36
Tre sa aiba Pro FMu' asta un URL sa il putem asculta in Winamp...nu?Oricum :"Strazile" si serialu sunt pe ultima suta de metrii.
Terrabyte
04-16-2005, 12:46
Live 1 : http://www.profm.ro/ogg24.m3u
Live 2 : http://www.profm.ro/ogg96.m3u
Sursa : http://www.gazete.ro/radio/radio_romania.htm
Mie nu imi merge nici un link ... voua? si dak da : ce trebuie sa fac sa ascult si eu PROFM live?
sisu_liber
04-16-2005, 13:12
mie imi merge link-ul
Uzzijmenarul
04-16-2005, 13:15
mie imi merge :bowdown: acu doar tre sa astept sa o deie
adi_50cent
04-16-2005, 13:16
Si mie imi merge...
Da' ce sa fac sa stau toata ziua pana baga strazile?
am gasit buba..tre sa winamp 5 cel putin..ul;timul winamp! si mie imi merge acum!
Terrabyte
04-16-2005, 13:23
Aha .. mersi Danny
sisu_liber
04-16-2005, 14:31
sa aude bine dar nu stiiu....mi se intrerupe cam des,la 30 de sec.sa desconecteaza si tre sa astept sa se conecteze din nou
Yo am ascultat piesa live la un concert...strofa lui Tataee nu prea mi-a placut atunci...insa acum e ok...
RapMaster
04-16-2005, 15:40
Nu puteti sa inregistrati careva piesa?
Am ascultat si eu melodia pe Pro fm.E super misto.La sfarsit e mortala.Daca nu era coloana sonora a serialului sigur muistii astia de la Pro fm nu o dadeau pe post.
uzzi_9mm
04-16-2005, 23:40
pe radio pe ce frecventa e pro fm"u? rog raspuns rapid
Imi pare rau, da o sa trebuiasca sa va multumiti cu ascultatul radioului pana apare pe piata materialul, piesa completa sau un link spre piesa nu va fi afisata pe site/forum.
Originally posted by uzzi_9mm@Apr 16 2005, 09:40 PM
pe radio pe ce frecventa e pro fm"u? rog raspuns rapid
Pai depinde in ce oras stai.
Baietii de la Mafia au fost la pro fm acum cateva minute.
spune-ne si tu ce s-a discutat
Pai s-a discutat despre "Strazile".Tataee a zis k acum se filmeaza videoclipul pt melodie.S-a discutat desper concerte.Si cam atat k nu au stat mult.A si a mai zis Tataee k Pro fm este singurul post de radio care ii m-ai difuzeaza.ATAT
Uzzijmenarul
04-17-2005, 13:50
bgamai-as **** nu mi-a mers netu mai devreme si n-am putut sa aud.ca de ieri nu mai asta ascult pe calculator pro fm.mah da se da si m&g pe pro fm ii marpha radio pacat ca e singurul :(.deci inseamna ca trebuie sa iasa clipul :bowdown:
RapMaster
04-17-2005, 17:14
Gata, in sfarsit putem vorbi de piesa Strazile full, calitate studio, asa cum ne-o dorim de mult timp.De Uzzi nu mai avem ce zice ca pe el l-am auzit de la inceput.Mie mi se par foarte bune versurile lui Caddy, te imping sa gandesti.Tataee putea si mai mult, nu prea imi place ca se tot opreste dupa fiecare vers.Mario e super, piesa rupe si sigur o sa urce in topuri
Mie imi place toata piesa si versurile lu tataee sunt misto.Vorba lu RapMaster:"O sa urce in topuri cu siguranta"
Consider prestatie lui Tataee foarte tare din toate punctele de vedere. Nu stiu cati ati sesizat (nu ca era greu) ca toate rimele si le termina in cuvinte de 3 silabe cu sufixul "le". Nu stiu daca are vreo denumire specifica in jargon acest procedeu, dar este a doua performanta de gen, prima fiind piesa cu Bitza. Personal imi plac foarte mult chestiile astea. Piesa in ansamblu este GRAVA, cu siguranta undeva in top 10 personal !
V-as ruga sa nu ajutati la raspandirea mp3ului pe net, nu mai e mult pana e pe piata CD-ul.
nu cred ca mai e ceva de facut..deja piesa e pe net..totusi cine respecta trupa trebuie sa cumpere originalul..
apropo de strofa lui Tataee...si mie imi place...atata tot ca mi se pare putin cam moale..fata de ce a facut pana acum..
super piesa....abia am apucat sa o ascult ******* in gura pe aia cu radio lor....bucata lu tataee intradevar e beton :mhm:
Caddillac
04-17-2005, 18:36
piesa e belea!!!!!!!!!!!!! cap-coada!!! ca tot se vb de strofa lui Tataee..cred ca e strofa pe care o astept cel mai mult cand acult piesa :)
si ieu gandesc ca neamtzu despre partea lu tatae, personal partea lu caddy imi place cel mai mult. sper ca restu ce ie pe maxi-single sa fie pe acelasi nivel
CUMPARATI ORIGINALUL!!!!!!!!!
Uzzijmenarul
04-17-2005, 19:37
cu siguranta voi cumpara originalul,e belea piesa bravo lor....stie cineva cand iese clipul ????
Originally posted by Uzzijmenarul@Apr 17 2005, 05:37 PM
cu siguranta voi cumpara originalul,e belea piesa bravo lor....stie cineva cand iese clipul ????
Pai eu cred k, clipul va fi odata cu serialul.La incepu.Banuiesc :confused2:
RapMaster
04-17-2005, 20:11
originalul o sa il cumpar in dublu exemplar.Asa am facut si la "Baietii Buni".Nu sti niciodata cand se fute un cd sau se pierde pe undeva.
pai poti sa faci copie si sa folosesti copia iar originalul il pastrezi intact
Terrabyte
04-17-2005, 23:37
Doar o vorba mai am de spus:
Tataee:
Ba-ba-baietzi buni x 3
Yeeah
Uzzy:
Ye-Ye e locu-n care n-ai curaj
N-ai cum sa vrei
E posibil s-o dai
Dar e probabil sa o iei
Ca atata smecherie in Las Vegas mai vezi
Si cum se transforma unii-n curve
Nici nu itzi vine sa crezi
E capitala Romaniei
E-e e Bucuresti
E mai mult decat atat e-e sa dovedeshti
Romanii si romancele
Tziganii si tzigancile
Guvernul,banii,gaborii,gainarii
Puscaria si anii,cartierul si veteranii
Copiii si drogurile
Armele blocurile
Tre sa intelegi treburile frate
Pe strada dai de toate, combinate
Amestecate peste poate este greu
Aici ne facem treaba
Aici cu noi vei fi mereu
Nu e nici un sfat de dat
Nici un contract de semnat
Suntem Mafia pe viatza
Fratzi de fapt
Mario:
Refren x2
Potzi sa spui rugaciuni
Sa se intample minuni
Dar ce semeni aduni
Fugi, fugi vin baietzi buni
Caddy
Prezint solutzii radicale
Ca totzi baietzii buni care
Au ridicat imperii in afaceri ilegale
Ca-n strada potzi sa te alegi cu rani letale
Atunci cand armele zambesc in felinare
In continuare bulangii toarna si rastoarna tot
Liderii adevaratzi palesc ca un boboc de floare
Uitat de floraresele din coltz-n soare
Si garda se faleshte acum cu-n peshte atat de mare
Da, reactia e-n lantz
Gabori zac in santz
Avem demisii extraordinare la bilantz
Urmatorul candidat la tron ishi face loc
Printre ziduri de beton sh-acapareaza tot
Si eu sunt sigur pe mine
Ca nu potzi sa te bazezi decat pe tine
Nici gaborii nu prea ma plac, in fine
Sangele latin care inca imi curge-n vine
Ma face sa fiu ca Al Capone, shtii bine
Refren x2
Tataee:
Pe cand se intamplau basmele
Oamenii au creat legile
Atunci au definit partzile
Astfel s-au aruncat cartzile
Conflictul a schimbat armele
Pentru a dobori tzintele
Armurile sunt azi vestele
Care impiedica gloantzele
Dar si asha curge sangele
Imagini sumbre dau shtirile
Mai nou se folosesc vocile
Testele ADN, actele
Si totushi nu se vad semnele
Cum ca s-ar incheia luptele
Garda shi-a adunat fortzele
Sa-ncerce sa ne ia Strazile
Poate la anu' zi
Refren x2
Tataee:
Ba-ba-baietzi buni x 3
Ashtept comentarii&corectari. :noroc1:
Mersi Neamtzu;) - ai dreptate
"...Aici ne facem treaba, Esti cu noi vei fi mereu..."
"...Ca-n strada potzi sa te alegi cu rani letale..."
asa le inteleg io
RapMaster
04-17-2005, 23:47
Neamtzule, acuma ca am dat si noi de piesa...zi sincer tu de cand o ai asa full? :hehe1:
Noroc,
De unde au facut rost astia de piesa ca se aude ***** ***** si e la 192 kbps ca doar cd-ul nu a aparut.Neamtzule nu putem sa dam linkul aici ca oricum noi fanii cumparam cd-ul si oricum se afla linkul pana la urma si mai bine sa-l dam noi decat sa il ia din alta parte.Ce zici?
Noroc
RapMaster
04-18-2005, 15:38
Originally posted by neamtzu@Apr 17 2005, 09:43 PM
"...Aici ne facem treaba, Esti cu noi vei fi mereu..."
"...Ca-n strada potzi sa te alegi cu rani letale..."
asa le inteleg io
Asa e cum zice neamtzu.Si mai e o greseala in strofa lui Uzzi."Si cum se schimba unii in curve..."
"Ca atata smecherie in Las Vegas mai vezi
Si cum se transforma unii in curve nici nu-ti vine sa crezi"
Acolo e: "Si cum se schimba unii.........."
scuze RapMaste nu am vazut k ai scris si tu inainte
"Baieti buni" incepe la PRO TV
Incepand din 24 aprilie, PRO TV programeaza noul serial produs de MediaPro Pictures, "Baieti buni". Acesta va fi difuzat in fiecare duminica, de la ora 21.45. Distributia serialului este una impresionanta, avandu-i pe Florin Calinescu, Razvan Vasilescu, Dragos Bucur si Cabral in rolurile unor oameni ai legii, in lupta permanenta cu raufacatorii. in "gasca celor rai", ii veti putea vedea pe stefan Banica jr. si Cosmina Pasarin. in serial vor mai juca George Alexandru, Anne Marie Paraschivescu, Ramona Rusu, Mihai Calin si multi altii. Povestile fiecarui episod din "Baieti buni" sunt inspirate din cazuri adevarate, iar piesa "Strazile", ce va putea fi auzita intotdeauna inaintea difuzarii serialului, a fost compusa de BUG Mafia.
sursa: libertatea.ro
Terrabyte
04-18-2005, 17:44
Originally posted by RapMaster@Apr 18 2005, 01:38 PM
Asa e cum zice neamtzu.Si mai e o greseala in strofa lui Uzzi."Si cum se schimba unii in curve..."
Mersi ... s-a notat dar nu mai pot edita post-ul. I-am dat dreptate omului . Dar acolo e "Aici ne facem treaba
Aici cu noi vei fi mereu". Eu asha inteleg si am rulat in mai multe randuri melodia la partea asta.
BUG Mafia canta pentru ''Baieti buni''
Caddy, Tataee si Uzzy au scris muzica si versurile pentru ''Strazile'', piesa care va putea fi auzita pe genericul serialului ''Baieti buni'', care va fi difuzat din 24 aprilie la Pro TV. “Strazile, piesa pe care am facut-o pentru Baieti buni, reprezinta o premiera si pentru noi.
Ne-a placut foarte mult ideea si am luat-o ca pe o provocare atat pentru ca nu am mai compus niciodata o piesa special pentru o productie TV, cat si pentru ca serialul promoveaza aceeasi imagine pe care am promovat-o si noi in albumele noastre de pana acum”, a declarat Caddy.
Colaborarea cu BUG Mafia a venit ca un lucru firesc si pentru producatorii serialului. ”Cred ca dintre trupele cu care se identifica cel mai mult tineretul din Romania, BUG Mafia este cea mai buna alegere pentru Baieti buni. Nu numai ca cei de la BUG Mafia au un mesaj puternic despre realitatea strazii, care se regaseste si in serialul nostru, dar au intr-adevar si un sound aparte”, spune Andrei Boncea, director general MediaPro Pictures si producator al serialului.
Sursa:Curierul National
Tare e piesa!!! strofa lu tataee imi place mult.Cumparati Originalu!!!
eu le-as recomanda sa nu mai scoata,pt ca aiesit pe net dinainte sa fie lansat serilaul...cred ca e o idee gresita lansarea melodiei...inainte de vreme...cati vor mai cumpara orginalul,in afar de noi,cei adevarati...in fine ce va fi vom vedea si noi
sisu_liber
04-18-2005, 22:55
oare il pot cumpara de pe net?
RapMaster
04-18-2005, 23:06
Cred ca il poate lua unu dintre noi si sa tz-il trimita.
sisu_liber
04-19-2005, 00:11
atunci e ok,cand apare maxi-ul daca este vreoun voluntar sa-mi ziica si ssa vedem cum facem
Se mai da melodia pe pro fm k eu nu am mai auzit-o
se da in draci...azi pana la ora 13 am auzit-o de 3 ori
Bai eu nu stiu.Eu sunt din Brasov da nu am mai auzit-o de Sambata.
LordCaddy
04-20-2005, 00:12
Piesa E Rupere :D Sa apara odat pe piata sa imi iau cd-u :noroc1:
LordCaddy
04-20-2005, 00:14
ink ceva....eu imi iau cd-u (in original bine inteles) sa il manance prafu in suport...ca de asculat....eventual in masina...ca acas pc-u rules :D
:jamaica1: [COLOR=red]
CRED CA CEL MAI BINE AR FII DACA SUNTETI FANI ADEVARATI BINEINTELES SA VA LUATI ORIGINALUL IN CAZUL IN CARE ACESTA APARE PE UNDEVA ....CRED CA ASTA FAC FANII ADEVARATI..
sisu_liber
04-21-2005, 02:14
ba.....ce mo spart asta cu fanii adevaratzi.sant fan ptr. ca-mi place muzica nu sai fac bogatzii,eu cumpar originalu ptr. copertzii poze si CD-ul atat,am toate albumele 2pac de un an si in fiiecare luna cand am banii cumpar originalu ptr ca imi place sal am si original.....daca esty fan nu esti obligat sa cumperi originalu
mah mi-a zis azi cineva ca ar fii vazut un videoclip Strazile pe Mtv ..manca *****...nu?
versurile lui tataee imi place cel mai mult
Originally posted by zZz3@Apr 21 2005, 03:54 AM
si mie..ca e multe si frumoase ca e sub 50 si e misto domne!
A iesit videoclipu' ?
Mi'a zis un coleg ca l-a vazut nu stiu pe ce post un videoclip cu mel. strazile si cu scene din serial.
Terrabyte
04-21-2005, 14:38
Originally posted by Stolo@Apr 21 2005, 12:33 PM
A iesit videoclipu' ?
Mi'a zis un coleg ca l-a vazut nu stiu pe ce post un videoclip cu mel. strazile si cu scene din serial.
Am vazut si eu pe Tv Sport. NU era videoclipul ... era doar un promo la Baietzi Buni.
adi_50cent
04-21-2005, 15:29
Am vz si eu ala de pe tv sport. La inceput am crezut ca e videoclip. Oricum videoclipul cam asa va arata, cu scene din serial...
Originally posted by Danny+Apr 20 2005, 10:52 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Danny @ Apr 20 2005, 10:52 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-zZz3@Apr 21 2005, 03:54 AM
si mie..ca e multe si frumoase ca e sub 50 si e misto domne![/b][/quote]
daca am gresit 1 cuvant nu seamna ca sunt ungur...mai vezi-ti in **** mea de viatza ta si de problemele tale... zicand chestia asta in capu meu e ca ma tratezi de ungur si sa stii ca nu sunt ..... si daca te crezi chiar asha destept in **** mea nici macar n-ar trebui sa postezi post-uri din astea...
ps puteti sa stergeti post-u asta ca e off-topic da nu am fost capabil sa nu-i raspund
ba da suparaciosi sunteti unii...ma rog ce treaba avea postul meu cu ungurii numai tu stii...si ca sa fiu ontopic am auzit si azi ca cineva a vazut acest promo pe mtv ..alta persoana decat cea de ieri...pana la urma ce dreaq se intampla cu Mafia si Mtv?...numai ei stiu..
RapMaster
04-21-2005, 20:58
Cica nu merg lka MTV ca au probleme cu postu ala.A explicat mai bine Swamp la intrebari.E de
uzzi_9mm
04-21-2005, 23:43
cineva imi zicea cum ca mtv si-ar fi cerut scuze pt difuzarea materialului strazile in varianta live si cum ca baietii ar fi fost despagubiti dupa care s-ar propune o probabila impacare!
sigur ca da...nu a aparut nimic pana acum...poate ala o fi vazut vreun promo la baieti buni ,pe pro tv cu strazlie si a fost indus in oroare!