Virgil van Dijk de la Liverpool și Matthijs de Ligt de la Ajax, Frenkie de Jong, Daley Blind și Donny van de Beek au fost numiți în echipa olandeză de 23 de membri pentru finala Ligii Națiunilor.

Van Dijk a egalat 90 de minute împotriva Germaniei în noiembrie a trimis Olanda până la semifinale

Națiunilor Liga Olanda nume Van Dijk, De Ligt și De Jong în echipă

Echipa lor include și Georginio Wijnaldum din Liverpool, Patrick van Aanholt de la Crystal Palace, Nathan Ake din Bournemouth și Ryan Babel din Fulham.

Ronald Koeman joacă Anglia în semifinalele de la Guimaraes, pe 6 iunie.

Gazdele Portugalia joacă Elveția în celelalte semifinale pe 5 iunie la Porto.

Cel de-al treilea play-off și final sunt pe 9 iunie.

  • Echipa Angliei
  • Echipa Portugaliei

Olanda sa calificat pentru ultimele patru mulțumiri unui egalizator de 90 de minute în ultimul lor grup de jocuri din Germania.

Jocul lor împotriva Angliei la Estadio D Afonso Henriques va fi prima întâlnire competitivă dintre partide de la Euro 96, când o parte din Anglia, care conține actualul manager Gareth Southgate, a câștigat 4-1.

Liga Națiunilor, care a început în septembrie și a prezentat 55 de națiuni pe patru niveluri, oferă oa doua oportunitate de a se califica pentru Euro 2020.

Câștigătorii concursului vor primi 6,7 milioane de lire sterline și premiul 4 milioane de lire sterline.

Olanda: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Ake (Bournemouth), Ryan Babel (Fulham), Donny van de Beek (Ajax), Steven Bergwijn (PSV Eindhoven) , Jasper Cillessen (Barcelona), Memphis Depay (Lyon), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (PSV Eindhoven), Hans Hateboer (Atalanta), Frenkie de Jong (Ajax), Luuk de Jong (PSV Eindhoven) Lennet (Ajax), Quincy Promes (Sevilla), Davy Propper (Brighton), Marten de Roon (Atalanta), Kevin Strootman (Marseille), Kenneth Vermee (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord) Georginio Wijnaldum (Liverpool).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here