Informații privind siguranța în companiile monetare

Informații privind siguranța în companiile monetareInformații privind siguranța este informații asociate cu protejarea unei companii de orice în interiorul și în afara amenințări împreună cu procesele și politicile de asigurare a dezvoltat pentru a construi și de a lua în considerare cunoștințele.Acesta va fi, de asemenea, cunoscut sub numele de precise sortiment, de standardizare, de evaluare și de informații creat de profit360 către clienți, funcții, și clădiri care afectează siguranța IT și amenințare loc de o întreprindere.În fiecare zi, datele circulă în organizații pentru ca administrația superioară să ia decizii raționale.

Părțile interesate asortate sunt interfațate prin numeroase științe Aplicate.

Cu toate acestea, infrastructura tehnologică poate conduce la puncte critice de siguranță. Posibilele zone de intruziune sunt nelimitate. Consultanții în materie de siguranță și liderii întreprinderilor caută o soluție la această întrebare – este posibil să existe o siguranță solidă într-un cadru din ce în ce mai interfațat?Deși răspunsul este sigur, acesta dorește o transformare radicală în procesele și practicile care cuprind sectorul companiilor monetare. Ținta principală nu va fi numai pe ea. Siguranța solidă facilitează o expertiză constructivă a cumpărătorului.Criminalitatea informatică și instituțiile financiare ale profitabilității sunt amenințate frumos, deoarece sunt percepute ca un obiectiv simplu pentru cybercriminalii. Ca răspuns la un sondaj realizat de IBM, „piețele financiare, asigurările, serviciile informatice și profesionale reprezintă împreună peste 40% din toate incidentele de securitate din întreaga lume.”Pierderile legate de criminalitatea informatică din diferite sectoare ar putea fi imputabile inteligenței industriale și fraudei asociate proprietății mintale, însă în sectorul bancar, frauda online este o șansă.Orice fraudă asociate mental de proprietate industrială și de informații poate duce la redus acționar în valoare, închide întreprinderii și web pierderi monetare.

Părțile interesate asortate sunt interfațate prin numeroase științe Aplicate.Acestea sunt problemele cu impact la nivel mondial, sectorul monetar, nu numai ca rezultat al principiului cauze ar trebui să nu fie recunoscut sau întreruperea clientului este instantanee, dar, în plus, ca urmare a ei poate duce la o lipsă mare de bani.Ca pe Andrew Haldane, Stabilitatea Monetară Director la o instituție Financiară din Anglia, „Cyber-risc a devenit o preocupare mai presante decât depresie economică și criza din zona Euro, cât este în creștere rapidă zona de risc cu potențial implicații sistemice”.Înțelegerea seriozității amenințării în materie de siguranță este pur și simplu un început. Instituțiile monetare ar trebui să instituie o tehnică aprofundată de informații privind siguranța care să permită instituțiilor monetare să aibă o percepție asupra amenințărilor percepute.Instituții monetare pârghie analitice de vârf pentru a obține o înțelegere a:

  • Varietățile de atacuri care au loc.
  • Posibila aprovizionare a atacurilor.
  • Know-how-ul utilizat de infractorii cibernetici.

Puncte slabe care ar putea fi exploatate mai devreme sau mai târziu.
Michael Davison, piețele bancare și monetare, IBM, a recunoscut,” nu există o altă problemă care unește interesele atât de mulți oameni la nivelurile superioare ale băncilor. Acesta unește tehnologia, CFO, funcțiile de securitate și conformitate. Dar securitatea cibernetică este, de asemenea, misiune critică pentru oamenii care rulează linii de afaceri și care se execută P&Ls. Deci, pe bună dreptate stă pe ordinea de zi a Consiliului. Dar mai sunt încă multe de făcut pentru a educa Consiliile despre urgența unui răspuns eficient la mediul care se schimbă rapid.”Instituțiile monetare ar trebui să pună în aplicare următoarele practici pentru a obține stabilitatea între inovația necesară și amenințarea asociată:să creeze o tradiție conștientă de risc

Ar trebui stabilită o transformare organizatorică cu accent pe toleranța zero în direcția unei defecțiuni de siguranță.

Părțile interesate asortate sunt interfațate prin numeroase științe Aplicate.Este necesară o inițiativă care să cuprindă ierarhia organizatorică pentru a executa analitice raționale și competențe de răspuns automat pentru a determina și rezolva puncte.
Proteja de Lucru EnvironmentThe capacități în unități distincte ar trebui să fie examinat de către o autoritate centralizată și gama mare de cunoștințe într-o unitate ar trebui să fie clasificate, etichetate cu amenințarea de profil și transmise personalului implicat.Designul de siguranță cel mai mare dezavantaj cu programele IT și prețurile fără sens este de la companiile de executare inițial și de a lua o privire la siguranță după aceea. Siguranța trebuie să facă parte din aparat din partea principală a proiectului.Garantarea unei securități a mediului dacă sistemul este sigur, personalul de siguranță poate monitoriza fiecare program care funcționează. ; garantez că este în curs de desfășurare și de lucru în stadiu optim.Se ocupe de NetworkOrganizations ruta acceptat de cunoștințe prin intermediul reușit intrarea factori trebuie să fie într-o mai mare loc de a determina și de a separa malware.Securitatea bazată în primul rând pe Cloud pentru a prospera într-o situație noroasă, organizațiile ar trebui să posede know-how-ul pentru a funcționa într-un cadru retras și să monitorizeze posibile puncte.Conține VendorsAn grup de siguranta tehnica ar trebui să conține în plus distribuitorii săi și ar trebui depuse eforturi pentru a determina una dintre cele mai bune practici între mai mulți distribuitori.Companiile monetare au fost un obiectiv serios pentru atacurile malware.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here