Roma-Torino, formațiunile probabile

Roma-Torino, formațiunile probabileTornano Smalling și Mancini în apărare, Jersey, de asemenea, pentru Bruno Peres și Pedro. Giampaolo se schimbă și el: în afara Sirigu, Milinkovic-Savic va apăra obiectivul. Roma-Torino, joi la 20.45 pe Sky Sport Serie A și Sky Sport 251.

Serie A încă protagonist, de asemenea, joi seara. La Olimpico din Roma, de fapt, cursa dintre echipa Giallorossi antrenată de Fonseca și Torino este jucată, amânată-20.45 ore pe Sky Sport Serie a (satelit, digital terestru și internet) și Sky Sport 251 (satelit și internet) – care va închide a douăsprezecea zi a Campionatului. Roma vine la meci cu puncte 21 și puternic de succesul net pe Bologna pentru 5-1, situație diferită pentru Toro fresh de la bad ko cu Udinese și cu doar șase puncte în clasament.

Formarea probabilă a Romei

Principala noutate la domiciliu giallorossa este legată de revenirea în apărarea lui Smalling, care a jucat ultimul joc ca starter în noiembrie anul trecut 8 împotriva Genoa (succesul 3-1 la Ferraris), va depinde de el să compună trio-ul defensiv împreună cu Mancini și Ibanez. În plus față de limba engleză apărător și Mancini, vor exista alte două inovații în incepand unsprezece în comparație cu provocarea câștigat împotriva Bologna: Fonseca, de fapt, va trimite, de asemenea, Bruno Peres, a preferat să Karsdorp, și Pedro, care va acționa în spatele Dzeko, împreună cu Mkhitaryan.

ROMA (3-4-2-1), formația probabilă: Pau Lopez; Mancini, Smalling, Ibanez; Bruno Peres, Veretout, Pellegrini, Spinazzola; Pedro, Mkhitaryan; Dzeko. Antrenor: Fonseca.

Formarea probabilă a orașului Torino

Formarea probabilă a orașului TorinoO mulțime de știri în formarea care Giampaolo va trimite pe teren din primul minut, pornind de la poli: în port, în fapt, nu va fi o lovitură liberă, dar Vanja Milinkovic-Savic, care a jucat pentru ultima dată de către proprietar în Serie a, la jocurile Olimpice, dar contra lui Lazio (cu Spal în noiembrie 2018); pozitive în loc de fostul proprietar împotriva as Roma în Coppa Italia în decembrie 2017, cu Taurul, el a trecut la rândul său. În mijlocul terenului Singo și Rodriguez pe exterior, în centru Gojak și Linetty vor acționa pe părțile laterale ale lui Rincon. În atac Lukic în spatele Belotti.

Torino (3-5-1-1), probabil formarea: Milinkovic-Savic; Izzo, Lyanco, Bremer; Singo, Gojak, Rincon Linetty, Rodriguez; Lukic; na belotti. Antrenor: Giampaolo. Torino pune la bătaie puncte importante pentru a aborda summit-ul. Morata ia înapoi tricoul de pornire, Dybala revenind pe bancă. Pirlo îl găsește pe Chiellini. Kulusevski de pe bancă. Gasperini se luptă cu „cazul Gomez”: favorit Malinovskyi

După ce și-au întâlnit adversarii respectivi ai Ligii Campionilor, Juventus și Atalanta concurează în liga în jocul care se deschide miercuri de A, la 18.30 https://romanialibera.ro/sport/cum-sa-alegi-dintre-cele-mai-bune-case-de-pariuri-ghid-incepatori-828694. Bianconeri provin din două victorii la rând și urmăresc să reducă distanța de sus, cu Milan în prezent la + 4. Echipa lui Gasperini, 6 puncte de la Juve, dar cu un joc mai puțin, cu o victorie ar putea să-i prindă practic pe bianconeri (dacă atunci a câștigat și recuperarea cu Udinese).

Morata de la 1′, buletine de vot pe benzi

Pirlo a spus clar: este un meci mare și Juventus trebuie să fie convins, să ia terenul cu concentrarea potrivită. Certitudinea este întoarcerea lui Morata care ia locul în atac lângă Ronaldo. Dybala, în gol împotriva Genoa, pornește de pe bancă. În schimbul de odihnă de apărare pentru Alex Sandro, îndoielile sunt în special la mijlocul terenului, unde singurul loc pare a fi McKennie, în formă excelentă și de neatins în această perioadă. Ar trebui să vezi Arthur din nou de la 1′, vot pe aripa stanga: Chiesa-Bernardeschi cu primul pole în timp ce pe dreapta ar trebui să fie confirmat McKennie. Acest lucru înseamnă că, în mediana va acționa Bentancur, favorizat peste restul competiției. Știri printre cei chemați: Chiellini s-a întors.

JUVENTUS (4-4-2): Szczesny; Cuadrado, de Ligt, Bonucci, Danilo; McKennie, Arthur, Bentancur, Chiesa; Morata, Ronaldo. Toate. Pirlo

Acasă Atalanta deține „cazul Gomez”, a explodat în ultimele zile cu mesajul social Papu adresat fanilor („când plec, veți ști întregul adevăr”) și iritarea lui Gasperini la Conferința de presă pentru întrebări despre căpitan. Utilizarea sa rămâne una dintre rebusurile de rezolvat, Gomez jucând un tricou cu Muriel și Malinovskyi, cu acesta din urmă favorizat de performanța frumoasă împotriva Fiorentinei. De asemenea, Pessina spre o cămașă de pornire, merge spre confirmare în blocul de mijloc, cu aceiași angajați în provocarea cu viola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here