Strategia Parlay

Strategia ParlayUn pariu parlay este o formă populară de pariuri sportive cele mai multe pariorii sunt familiarizați cu. În cazul în care nu ești, Acest pariu este destul de ușor de înțeles. Un pariu este pur și simplu un pariu combo în cazul în care, mai degrabă decât pariuri mai multe echipe individual, le grupați într-un singur pariu. Folosind această opțiune, plata este mai mare și riscul este mai mic, dar aveți nevoie de toate echipele selectate pentru a câștiga.

Pentru a da un exemplu, spune că ești interesat în această săptămână în jeturi de pariuri -4, Patriots +3, delfini +2,5 și Colts -7. Statistics.ro În cazul în care bankroll-ul este limitat la doar 100 dolari, folosind pariuri drepte ai face patru pariuri separate de 25 dolari pentru a câștiga 22.73 dolari. Dacă te simți atât norocos cât și în starea de spirit pentru a juca, S-ar putea în schimb pariați-le pe toate împreună ca un parlay de patru echipa. Sub opțiunea parlay, miza ar fi de 100 de dolari pentru a câștiga cel puțin 1.000 de dolari. Pentru a câștiga, va trebui să meargă 4-0; dacă unul sau mai multe jocuri împinge în timp ce toate celelalte câștiga, plata este redusă, și cu orice alt rezultat, pariul este o pierdere.

Ce se întâmplă dacă există un impuls într-un parlay? Acest pariu va fi scos din parlay și plata va fi redusă ca și în cazul în care au existat o echipă mai puțin în parlay. Deci, dacă ai avut un 4 parlay echipa și ai trei alege cocrrect și celălalt a fost un impuls, v-ar fi plătit șansele de un 3 parlay echipa.

Pariurile Parlay pot fi foarte tentante, deoarece pot oferi sume mari de bani. A se vedea un parlay recent Kevin a făcut la 5Dimes.eu și a încasat-o!

Sunt Pariuri Fraier Parlays?

Sunt Pariuri Fraier Parlays?Există o concepție greșită în sport, pariind că toate saloanele sunt pariuri proaste. Acest lucru este pur și simplu pentru că cei mai mulți pariori de sport nu sunt familiarizați cu modul în care funcționează, sau cum să le parieze în mod corespunzător. În acest articol, voi aborda strategii de pariuri parlay, dar mai întâi să ne uităm la cote parlay și modul în care acestea sunt calculate.

Șansele de pariu la cele mai multe sportsbooks Las Vegas sunt:

2 echipe 2.6 la 1
3 Echipe 6-1
4 Echipe 10-1
5 Echipe 20-1
6 Echipe 40-1
7 Echipe 80-1
8 echipe 150-1

On-line cotele sunt similare, deși unele site-uri, cum ar fi BetNow și MyBookie oferă cote mai bune începând cu trei echipe și în sus. Ceea ce este important de observat este că acestea sunt Cote fixe bazate pe o propunere de pariuri 50/50. În cazul în care un spread este listat la Home Team -7 / Road Team +7 Aceasta este 50/50 proposition. Dacă, în schimb, răspândirea a fost Home Team -7 -105 / Road Team +7 -115, aceasta nu mai este o propunere 50/50, iar plata va fi calculată folosind o metodă bookmakers se referă la CA „cote reale”. Voi acoperi că mai târziu în acest articol, dar mai întâi să ia un moment pentru a înțelege în cazul în care cotele fixe parlay provin de la.

Să zicem că decizi pentru următoarele opt săptămâni că vei paria pe meciul de fotbal de luni seara, începând cu un bankroll de 1 $și pariind tot bankroll-ul în fiecare săptămână până când te duci 8-0 sau bust. Câștigul potențial este după cum urmează::

Sunt Pariuri Fraier Parlays?Motivul pentru care parlays sunt de multe ori pariuri fraier apare în această coloană de mijloc. Dacă ai paria pe astea într-un pariu de 8 Echipe, ai fi plătit doar 150 la unu. În esență, un parlay nu este diferit de pariuri de fiecare dată, doar Parlay plătește în general mult mai rău. Cu toate acestea, veți observa cotele Nu sunt slabe până când veți ajunge la patru echipe, în cazul în care sportsbook are un avantaj enorm de 31.25%. Două echipe plătesc un smidgen mai rău decât manual parlay (toate în fiecare timp) opțiune, în cazul în care trei parlays echipa plăti un smidgen mai bine. Rareori este un 2 sau 3 Echipa parlay un adevărat fraier pariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here